Általános információk

Szállítási információk:
Hogy termékeinket minél többen megismerhessék és megkóstolhassák Budapest területén házhozszállítást vállalunk. Hetente egyszer szállítunk, de nagyobb megrendelés esetén kivételt teszünk. A házhozszállítás díja 1000ft mennyiségtől függetlenül. 10.000 Ft rendelés felett ajándékot kap a kedves vásárló. Kérjük, ha valaki házhozszállítást igényel, akkor azt a címet adja meg ahová szállítani kell. A telefonszám is fontos a kapcsolattartás miatt. A megrendelt termékeket és a szállítási költséget átvételkor kell fizetni.

Előre is köszönjük bizalmát!

Postázási információk:
Az ország egész területére eljuttatjuk termékeinket postai úton. Több csomagküldésen túl vagyunk és az eddigiek folyamán mindig rendben és egyben megérkeztek a termékek 1-3 napon belül. POstai csomagküldés díja előre utalás esetén: 1690 Ft (20 kg-ig) Postai csomagküldés díja utánvéttel: 2000-3000 Ft súlytól függően. Az áru értékét és a postaköltséget átvételkor kell fizetni. Postai csomagküldés esetén kérjük a postázási címet pontosan kitölteni!

Előre is köszönjük bizalmát!

Általános szerződési feltételek:
Esetleges törés kárért csak a házhozszállításnál vállaljuk a felelősséget. A szerződési feltételeket a vevő a megrendelésnél elfogadja.